Arrangementen Harderwijk

Beleef een complete avond uit met bowlen, hapjes en drankjes. In ons restaurant kunt u grillen of een keuze maken van de menukaart. Bekijk onze verschillende arrangementen voor een compleet verzorgde avond uit in ons gezellige en sfeervolle partycentrum. Wij bieden u dinerarrangementen met of zonder bowling, speciale groepsarrangementen voor groepen van minimaal 10 personen en zakelijke arrangementen voor vergaderingen en business lunches.

Bowling- en Dinerarrangementen

In ons restaurant heeft u de keuze uit verschillende arrangementen. Zo kunt u bijvoorbeeld tafelgrillen of genieten van onze specialiteiten. Reserveer de dinerarrangementen direct via de online agenda. Bij onze dinerarrangementen is 1, 1,5 of 2 uur bowlen inbegrepen.

Tafelgrill arrangement

grill-arrangement

Gaat u uit eten, maar wilt u eens iets bijzonders? Kies dan voor tafelgrillen waarbij er in het midden van de tafel een grill staat. U zit hier met uw gezelschap omheen en bakt zelf uw vlees op de grill.

Vanaf € 35,- p.p.

Specials

barbecue-84671_1920

Een compleet avondje uit in combinatie met een heerlijk diner, dit is mogelijk bij Bowling Harderwijk. Geniet in ons restaurant van onze heerlijke huisspecials, spareribs of super saté!

Vanaf € 24,50 p.p.

Arrangementen voor groepen

Voor groepen vanaf 10 personen hebben we BBQ-, borrel- en buffetarrangementen. Voor het reserveren van een groepsarrangement neemt u contact met ons op. U kunt bowlen bijboeken bij elk van de onderstaande arrangementen.

All you can grill

Bij binnenkomst krijgt u een welkomstdrankje. U kunt anderhalf uur bowlen, wij verzorgen ondertussen verschillende warme hapjes. De winnaar krijgt een echte gebruikte bowlingkegel. Na de bowling geniet u van ons All You Can Grill arrangement: onbeperkt vlees grillen inclusief dranken, friet, brood, salades en sauzen. Als afsluiter krijgt u een dessert.

Vanaf € 69,95 p.p.
Vanaf 30 personen

BBQ Arrangement

In de zomer is het mogelijk om te barbecueën bij Bowling Harderwijk. U krijgt een compleet verzorgde barbecue op ons terras met verschillende soorten vlees, brood met kruidenboter en tapenade, sauzen en salades. Kies de BBQ Traditioneel of de BBQ Deluxe voor een uitgebreid menu met verschillende soorten vlees en vis.

Vanaf € 26,50 p.p. exclusief bowlen
Vanaf 25 personen

Borrelarrangement

Organiseer een borrel bij ons partycentrum in Harderwijk. U heeft de keuze uit twee borrelarrangementen: Gezellige Borrel en Luxe Borrel. Het eerste arrangement is inclusief nootjes, bitterballen en oude kaas. Bij het tweede arrangement serveren we tapasplateaus, belegde crostini’s en mini kaassoufflés.

Vanaf € 17,95 p.p. exclusief bowlen

Buffet

bowling-028-2

Een buffetarrangement is geschikt voor elk gezelschap, want wij hebben voor ieder wat wils. U biedt uw gasten een ruime keuze aan gerechten met een van onze uitgebreide en veelzijdige buffetten, zoals het bitter buffet, het party buffet en het warm en koud buffet.

Vanaf € 27,50 p.p. exclusief bowlen

Zakelijke arrangementen

U kunt voor elke vergadering of meeting een vergaderzaal reserveren bij Bowling Harderwijk. Onze zakelijke arrangementen zijn te boeken met en zonder bowlen.

Vergaderarrangement

BOWLING-HARDERWIJK-RESTAURANT-BOWLEN-BOWLING

Boek een vergaderarrangement met onbeperkt koffie, thee en frisdranken. Onze vergaderzalen zijn voorzien van een flipover, beamer en projectiescherm. Het is mogelijk om het arrangement met en zonder bowlen te reserveren.

Vanaf € 18,95 p.p.

Broodjeslunch

bowling-005-2

Geniet van een zakelijke lunch met soep naar keuze en rijkelijk belegde broodjes. Wij serveren deze maaltijd met melk, karnemelk en jus d’orange. Aansluitend op de lunch bowlen is optioneel.

Vanaf 14,95 p.p.

Luxe lunchbuffet

bowling-pins

Het zakelijke buffet bestaat uit een variëteit aan luxe witte en bruine broden, mini chocoladebroodjes en mini croissants. Hierbij serveren we frisse salades en verschillende soorten hartig en zoet beleg.

Vanaf 18,50 p.p.

Overige arrangementen

In ons partycentrum in Harderwijk bieden we vele arrangementen aan voor verschillende doelgroepen. Hieronder bekijkt u de arrangementen speciaal voor kinderen en 55-plussers.

Kinderfeestjes

kinderfeestje-bowlen

Kinderen houden van bowlen! En wat is er nou leuker om dit te combineren met een hapje eten en een uurtje spelen? Onze kinderfeestjes worden gehouden in onze gezellige loungehoek.

Vanaf € 13,95 p.p.

55+ arrangement

Bowling

Gezellig bowlen met leeftijdsgenoten onder het genot van een kopje koffie of thee. Op woensdagochtend en donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur hebben we 55+ bowling. Mail of bel ons om u aan te melden.

€ 9,50 p.p.

Meer informatie

Neem contact op voor het bespreken van een arrangement bij Bowling Harderwijk. Wij vertellen u graag meer over de prijzen, mogelijkheden en beschikbaarheid. Bel 0341 420 788 of vul het formulier in:

Naam

Email

Uw bericht

Bowling Harderwijk, the place to be!

Neem contact met ons op of kom eens langs bij Bowling Harderwijk.