STEENGRILL
EN GOURMET

Wilt u meer dan alleen bowlen? Dit kan uiteraard ook bij Bowling Harderwijk. Kom samen met familie of vrienden eten in het restaurant van Bowling Harderwijk. Hier bent u zelf de kok en bereidt u de gerechten op uw eigen manier op een steengrill of in gourmet pannetjes in het midden van de tafel.

SPECIALS

Een compleet avondje uit in combinatie met een heerlijk diner, dit is mogelijk bij Bowling Harderwijk. Geniet in ons restaurant van onze heerlijke huisspecials,  spareribs of super saté!

KIDSBOWLING

Kinderen houden van bowlen! En wat is er nou leuker om dit te combineren met een hapje eten en een uurtje spelen. Onze kinderfeestjes worden gehouden in onze gezellige loungehoek.

FEESTEN &
PARTIJEN

Altijd een geslaagd uitje! Bowling Harderwijk is een compleet uitgaanscentrum met 12 ‘White Lanes’ bowlingbanen, een super restaurant, een gezellig café met lounge en open haard. Iets te vieren? Vraag naar onze speciale feestzaal en vier uw feest bij Bowling Harderwijk. Dé ideale locatie voor een feestje!

BUSINESS

Voor business meetings, vergaderingen, een zakelijk diner of een bedrijfsuitje is Bowling Harderwijk het originele alternatief. U kunt de bespreking of de vergadering afwisselen met een smakelijk diner en/of een partijtje bowlen. U kunt de bijeenkomst ook puur zakelijk houden en toch genieten van de prettige sfeer en moderne uitstraling van onze locatie.

Bowling Harderwijk, the place to be!

Neem contact met ons op of kom eens langs bij Bowling Harderwijk.