Zaal huren Harderwijk

Feestvieren wordt een beleving op deze mooie locatie in Harderwijk. Of u nu op zoek bent naar een zaal voor uw vergadering, een plaats om uw receptie te organiseren of dé plek voor uw huwelijksfeest, bij Bowling Harderwijk bent u op het juiste adres. U kunt een sfeervolle zaal huren voor bruiloften, recepties, feesten of bijeenkomsten. De mogelijkheden zijn bij ons oneindig en wij maken uw gelegenheid tot een onvergetelijke ervaring.Het team van Bowling Harderwijk denkt graag met u mee over de invulling van uw feest of evenement.

 • Wij denken graag met u mee: uniek feest voor ieder gezelschap
 • Zaal huren met buffet, borrel, grillen, bbq’en of bowlen
 • Geschikt voor gezelschappen tot 250 personen
 • Voor uw feest, receptie, borrel, bruiloft of bijeenkomst

Voor meer informatie over een zaal huren in Harderwijk neemt u contact op via 0341 420 788.

Kosten zaal huren Harderwijk

De kosten van een zaal huren verschillen per situatie. U kunt een zaal huren voor een middag, een avond of een hele dag, wat invloed heeft op de prijs. Ook de verzorging van de catering en de grootte van het gezelschap zijn prijsbepalend. Daarom maken we graag een afspraak met u om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. U kunt de zaal bekijken en u ontvangt van ons een offerte op maat voor een zaal huren.

Compleet verzorgd feest of evenement

Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee over de invulling van uw feest of evenement. Wilt u lunchen, dineren, borrelen of dansen? Alles is mogelijk bij Bowling Harderwijk. Wij verzorgen bijvoorbeeld een hapje en een drankje, een buffet of All You Can Grill. Onze koks bereiden een lekkere maaltijd en bedienend personeel serveert de drankjes.

Bekijk onze zaal

Faciliteiten en multimedia

Onze zaal is veelzijdig te gebruiken voor bijvoorbeeld vergaderingen en feesten. Daarom beschikt deze over een muziekinstallatie, een beamer, flipovers en gezellige zitjes. Heeft u specifieke wensen voor de inrichting van uw zaal? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder enkele van onze faciliteiten en multimedia-voorzieningen:

 • Beamer en projectiescherm
 • Flipover en schrijfgerei
 • Bar in de zaal
 • Muziekinstallatie
 • Toiletten op de begane grond
 • Lift aanwezig
 • Hoge en lage tafels

Een greep uit onze groepsarrangementen

Laat uw diner, receptie of borrel verzorgen door Bowling Harderwijk: wij bieden u een breed aanbod aan verschillende hapjes, gerechten en buffetten. Geef uw wensen omtrent een zaal huren en de catering aan ons door en wij maken een menu op maat voor u en uw gasten. Hieronder vindt u enkele van onze groepsarrangementen.

All you can grill

grill-arrangement

Begin de avond met een welkomstdrankje. Hierna kunt u anderhalf uur bowlen, terwijl wij diverse warme hapjes verzorgen. Na het bowlen gaat u aan tafel voor het grillarrangement. Op grills in het midden van de tafel maakt u zelf uw vlees klaar. Onbeperkt vlees, friet, brood, salades en sauzen zijn inbegrepen.

Prijs op aanvraag

BBQ'en in de zomer

barbecue-84671_1920

In de zomer bieden wij barbecue-arrangementen aan. Bowling Harderwijk heeft een ruim aanbod vlees, zoals varkensfiletlapjes, hamburgers en kipsaté dat we aanvullen met salades, sauzen en broden met kruidenboter en tapenade. Bel 0341 420 788 en vraag naar de mogelijkheden.

Prijs op aanvraag

Uitgebreid buffet

bowling-028-2

Een buffet op maat behoort tot de mogelijkheden bij een zaal huren, maar wij hebben ook standaard buffetten. Vraag naar ons party buffet met varkenshaas, kipdrumsticks, zalm, gamba’s en kipspiesjes. Ook een uitgebreid wam en koud buffet met vlees, vis en salades behoort tot de opties.

Prijs op aanvraag

Gezellige borrel

BOWLING-HARDERWIJK-BAR

Laat uw borrel verzorgen door Bowling Harderwijk. Met een drankenarrangement kunt u onbeperkt tapbier, frisdrank, sap, huiswijn, binnenlands gedistilleerd, koffie en thee drinken. Wij serveren afhankelijk van uw wensen nootjes, zoutjes, bitterballen, oude kaas, tapasplateaus en belegde crostini’s.

Prijs op aanvraag

Bowlen in onze bowlinghal

photo.f79ca3e22c17

Wilt u naast een zaal huren ook bowlen met uw hele gezelschap? Dat is geen probleem bij Bowling Harderwijk. Met onze 12 bowlingbanen kunt u met meer dan 80 personen terecht in onze bowlinghal. Met het advies van onze medewerkers organiseert u gemakkelijk een compleet verzorgde avond.

Prijs op aanvraag

Afspraak maken

Maak een afspraak met een van onze medewerkers om de mogelijkheden van een zaal huren in Harderwijk te bespreken. Bel 0341 420 788 of vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Naam

Email

Uw bericht