BOWLING HARDERWIJK, FOR BUSINESS AND PLEASURE

Eerst vergaderen…dan bowlen?

Zoekt u een originele en representatieve locatie voor een vergadering, training of presentatie op een goed bereikbare locatie? U bent van harte welkom bij Bowling Harderwijk. De bowlingbaan ligt op steenworp afstand van de A28 en is makkelijk te bereiken voor collega’s en businesspartners uit het hele land.

Bowling Harderwijk beschikt over diverse gezellige ruimtes en zit plekken. Grote gezelschappen kunnen terecht in onze vergaderzaal of in het restaurant. U kunt gebruik maken van onze uitstekende keuken en uiteraard is het mogelijk om na de vergadering te bowlen.

Vergaderen

1/3 dagdeel (4 uur) vergaderen met onbeperkt koffie, thee, mineraalwater, frisdranken, candybars en mint. Inclusief flipover, schrijfgerei, beamer en projectiescherm

18,95 p.p.

Vergaderen en bowlen

Na het vergaderarrangement gaat u gezellig een uur bowlen. Inclusief bitterballen en “Hollands” drankenarrangement* tijdens het bowlen.

30,95 p.p.

All-in vergaderarrangement

Vergaderen, bowlen en dineren. De ideale combinatie van zaken, plezier en teambuilding. Na uw vergadering gaat u anderhalf uur bowlen en sluit u af met heerlijk gourmetten. Inclusief bitterballen tijdens het bowlen en “Hollands” drankenarrangement* tijdens het bowlen en dineren.

71,00 p.p.

Broodjes-lunch

Heerlijke kom soep naar keuze, 3 rijk belegde broodjes, melk, karnemelk en jus d‘Orange.

14,95 p.p.

Broodjes-lunch & bowlen

Naar wens kunt u de broodjeslunch afsluiten met een gezellig uurtje bowlen inclusief “Hollands” drankenarrangement* op de bowlingbaan

27,00 p.p.

Luxe lunchbuffet (vanaf 20 personen)

Heerlijke kom soep naar keuze, luxe wit en bruin brood, witte en bruine bolletjes, krentenbollen, mini chocobroodjes, mini croissants, schaal met diverse soorten vleeswaren, schaal met diverse soorten kaas, zoet beleg, kroketten, frisse groene salade, tomaat en komkommersalade

18,50 p.p.

Luxe lunchbuffet & bowlen (vanaf 20 personen)

Naar wens kunt u de luxe lunch afsluiten met een gezellig uurtje bowlen inclusief “Hollands” drankenarrangement* op de bowlingbaan

31,00 p.p.


*Hollands drankenarrangement

  • Het drankenarrangement is tijdgebonden en duurt maximaal 4 uur
  • Dranken zijn inclusief als welkomstdrank bij binnenkomst, tijdens het bowlen op de bowlingbaan en tijdens het eten in het restaurant. Daarbuiten niet.

In het “Hollands” drankenarrangement zijn inbegrepen: tapbier, frisdranken (excl. Red Bull), sappen, huiswijnen per glas, binnenlands gedistilleerde dranken, koffie’s en thee.

Telefonisch reserveren?

0341 – 420788

BOWLING-HARDERWIJK-RESTAURANT-BOWLEN-BOWLING

Altijd een geslaagd uitje!

Proef de sfeer en gezelligheid bij Bowling Harderwijk.