Bowlen

Kom bowlen bij Bowling Harderwijk: op onze 12 witte bowlingbanen projecteren we een spectaculaire ledshow. Geniet tijdens het spelen van een drankje en lekkere Amsterdamse bitterballen of knapperige chickenwings.  Voor een compleet verzorgde avond uit reserveert u direct een grillarrangement in ons restaurant.

ONLINE RESERVEREN IS OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK I.V.M. COVID19.

Vanwege de huidige corona maatregelen zijn wij gesloten.

Er kan maximaal met vier* personen op een baan gespeeld worden. Ons horeca gedeelte is gesloten. Wel is het mogelijk om een menu van onze afhaal mee te nemen na het bowlen.

*Personen uit één huishouden, kinderen t/m 12 jaar of jongeren t/m 17 jaar zijn hierbij uitgesloten.

  • 12 bowlingbanen met altijd een betoverende ledshow
  • Kom 1, 1,5 of 2 uur bowlen vanaf € 25,50,- per baan
  • 7 dagen per week geopend!

Bekijk hieronder de prijzen en reserveer direct een bowlingbaan.

Bekijk de beschikbaarheid van onze bowlingbanen en reserveer direct online. U kunt ons ook bellen voor het boeken van een bowlingbaan.

Tarieven bowlen

U kunt 1, 1,5 of 2 uur bowlen. U speelt met maximaal zes personen op één baan. De bowling tarieven zijn inclusief bowlingschoenen, sokjes, bumpers voor kinderen en ledshow bowling.

Tarief
Dagtarief
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tot 18:00 uur
€ 25,50 per baan per uur
Woensdagtarief
Woensdag de hele dag
€ 29,00 per baan per uur
Avondtarief
Maandag t/m donderdag en zondag na 18:00 uur
€ 29,00 per baan per uur
Weekendtarief
Zaterdag en zondag
€ 31,50 per baan per uur
Schoolvakantietarief € 29,00 per baan per uur
Kersttarief
Eerste en Tweede Kerstdag
€ 36,- per baan per uur

Contactgegevens

Bowling Harderwijk
Kolbaanweg 1
3845 LJ Harderwijk

0341 420 788
info@bowlingharderwijk.nl

Openingstijden

Maandag 14:00 - 23:00 uur
Dinsdag 14:00 - 23:00 uur
Woensdag 14:00 - 23:00 uur
Donderdag 14:00 - 23:00 uur
Vrijdag 14:00 - 00:00 uur
Zaterdag 14:00 - 00:00 uur
Zondag 14:00 - 23:00 uur

Bereikbaarheid

Vanaf het centrum van Harderwijk rijdt u in slechts 5 minuten naar ons partycentrum.

U kunt gratis parkeren, er is voldoende ruimte op het parkeerterrein.

Snacks en drankjes

Tijdens het bowlen kunt u genieten van onze lekkere warme en koude snacks, zoals Amsterdamse bitterballen, tortillachips uit de oven met guacamole en kaas of chickenwings met chilisaus. Ook hebben we een bittergarnituur, tosti’s en mini loempia’s. Bestel aan de bar of via het invoerscherm van uw bowlingbaan.

Bekijk de menukaart

Ga uit eten in ons restaurant

Kom voor of na het bowlen eten in ons restaurant. Kies een gerecht van onze menukaart of ga met familie of vrienden tafelgrillen of gourmetten. U kunt van tevoren reserveren, voor het gourmetten en grillen is dit aan te raden. Wilt u à la carte eten in ons restaurant, dan kunt u dit ook op de avond zelf laten weten.

Meer over het restaurant

Bowling arrangementen

Iedereen kan bowlen in Harderwijk. U bent welkom met familie, vrienden en collega’s. Wij hebben verschillende arrangementen, zoals de kidsbowling voor superleuke kinderfeestjes, 55+ bowlen voor een gezellig uitje en de business league voor bedrijven.

55+ Bowlen

Bowling

Sportief bezig zijn gedurende twee uurtjes bij Bowling Harderwijk. Gezelligheid staat voorop, de ballen laten rollen, misschien een strike gooien en volop lachen. Elke woensdag en donderdagmorgen van 10.00- 12.00 uur. Neem gerust contact op voor meer informatie!

€ 7,95 p.p.

Kids bowling

kinderfeestje-bowlen

Kinderen houden van bowlen! En wat is er nou leuker om dit te combineren met een hapje eten en een uurtje spelen. Onze kinderfeestjes worden gehouden in onze sfeervolle loungehoek! Elk kind krijgt friet, limonade en een ijsje bij de kids bowling.

Vanaf 13,95 p.p.

School bowlen

children's feet in shoes and a bowling ball for the game

Even lekker weg met de school en ontsnappen uit de schoolbanken? Of op zoek naar een andere invulling van de les? Kom dan met de hele klas of school bowlen bij Bowling Harderwijk! Speciaal voor scholen hanteren wij gereduceerde tarieven. In overleg is dit ook te reserveren buiten de dagelijkse openingstijden. Voor meer informatie neemt u dan contact op!

Prijs op aanvraag

Sport bowlen

IMGP4148

Lijkt het je leuk vaker te bowlen? Of wil je graag beter leren bowlen? In ons bowlingcentrum is een bowlingvereniging actief; zij organiseren wekelijks een competitie voor hun leden. Aan die competitie doen bowlers van allerlei niveaus mee, dus kom gerust eens kijken!

Vanaf
€ 12,50 p.p.

Business league

dreamstimelarge_12169338

Leer andere bedrijven uit Harderwijk kennen! Een competitie onder het genot van een hapje en een drankje. Op deze avonden staan gezelligheid en toegankelijkheid centraal. Neem voor meer informatie contact op!

€ 9,- p.p.
Elk team bestaat uit 3 personen

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over bowlen in Harderwijk of direct reserveren? Neem dan contact met ons op via 0340 420 788 of vul het onderstaande formulier in.

Naam

Email

Uw bericht

Bowling Harderwijk, the place to be!

Neem contact met ons op of kom eens langs bij Bowling Harderwijk.